Café Hovgården


Café Hovgården - värd ett besök


I ett rött hus, intill kyrkan och världsarvet Hovgården, ligger vårt trädgårdscafé. Här kan du njuta av en mängd olika bakverk och smörgåsar, till ekologiskt kaffe eller te. Bakar gör vi själva men det glutenfria matbrödet köper vi från KEA-bageriet. Och du kan dagligen njuta av vårt goda nybakade bröd och bullar. På menysidan finns också exempel på våra lyxiga sallader och matiga smörgåsar. Eller varför inte en eller två glasskulor! Det är säsongens färska råvaror som står för inspirationen och på menyn låter vi råvarorna stå i fokus. Vi har självklart en ekologisk och biodynamisk inriktning.


Förboka gärna vid större event som dop, bröllop och begravning. Mejla eller ring för offert.


Är ni en liten grupp om 10 personer som  t.ex. vill ha ett get-together-möte eller kick off kan vi erbjuda ett konferensrum i hemmiljö. Vi servera då förmiddagskaffe med smörgås, eftermiddagskaffe med kaka/bulle, samt lagad, varm lunch. Halv- eller heldagskonferens?  Är ni fler mötesdeltagare så klarar vi upp till 100 personer  i biosittning.   

Ring 070-202 99 63 eller mejla mig för offert.


I vår trädgård finns mycket att se. Vi har en bagarstuga och en örtagård, även försäljning av växter, krukor och presenter. Vi har också ett ett hembygdsmuseum och vi är även I-punkt för Ekerö kommun.

Upppdaterad 2 juni2019  Copyright © 2013 Cafe Hiovgården

Webbmaster: BLM Form